



(BASIC & ADVANCE)

November 18th to November 22th 2020

Day 1: Wednesday – November 18th 2020

02:00 pm to 02:15 pm	ISUOG Introduction Dr. Asma Khalil
02:15 pm to 02:55 pm	First trimester ultrasound in Multiple Pregnancy
	Dr. Asma Khalil
	10 Minutes Questions/Answer Session
03:05 pm to 03:45 pm	2nd Trimister ISUOG Guidelines
	Prof. Dr. Syed El Badawi
	10 Minutes Questions/Answer Session
03:55 pm to 04:30 pm	Multiple Pregnancy: ISUOG Clinical Standards
	Dr. Asma Khalil
	10 Minutes Questions / Answer Session
04:40 pm to 04:50 pm	TEA/COFFEE BREAK
04:50 pm to 05:30 pm	Practical Tips for Prenatal Diagnosis of Morbidly Adherent Placenta
	Prof. Dr. Karim Kalaach
	10 Minutes Questions/Answer Session
05:40 pm to 06:15 pm	Tips and tricks for Congenital Cardiac defect and when does it really matter?
	Prof. Dr. Karim Kalaach
	10 Minutes Questions/Answer Session
06:25 pm	Closed





Day 2: Thursday – November 19th 2020

02:00 pm to 02:40 pm	Fetal Growth Restriction: Diagnosis and Management
	Prof. Dr. Syed El Badawi
	10 Minutes Questions/Answer Session
02:50 pm to 03:25 pm	The female Pelvic floor and delivery: An ultrasound story
	Dr. Aly Youssef
	10 Minutes Questions/Answer Session
03:35 pm to 04:15 pm	Anomalies of the genitourinary tract
	Dr. Asma Khalil
	10 Minutes Questions/Answer Session
04:25 pm to 04:40 pm	TEA/COFFEE BREAK
04:40 pm to 05:20 pm	Fetal CNS Examination
	Dr. Aly Youssef
	10 Minutes Questions/Answer Session
05:30 pm to 06:10 pm	Congenital CMV Infection; What is New?
	Dr. Asma Khalil
	10 Minutes Questions/Answer Session
06:25 pm closed	Closed





Day 3: Friday – November 20th, 2020

	Dr. Asma Khalil
	10 Minutes Questions/Answer Session
02:40 pm to 03:10 pm	Fetal Neurosonography: Normal and Abnormal
	Prof. Dr. Karim Kalaach
	10 Minutes Questions/Answer Session
03:20 pm to 03:50 pm	Placenta related IUGR – Early Versus Late Onset
	Prof. Dr. Karim Kalaach
	10 Minutes Questions/Answer Session
04:00 pm to 04:15 pm	TEA/COFFEE BREAK
04:15 pm to 04:50 pm	Anomlaies of Fetal Gastrointestinal Tract
04:15 pm to 04:50 pm	Anomiales of Fetal Gastrointestinal Tract Prof. Dr. Syed El Badawi
04:15 pm to 04:50 pm	
04:15 pm to 04:50 pm 05:00 pm to 05:40 pm	Prof. Dr. Syed El Badawi
	Prof. Dr. Syed El Badawi 10 Minutes Questions/Answer Session
	Prof. Dr. Syed El Badawi 10 Minutes Questions/Answer Session Clinical Cases of Never see before conditions
	Prof. Dr. Syed El Badawi 10 Minutes Questions/Answer Session Clinical Cases of Never see before conditions Prof. Dr. Karim Kalaach





Day 4: Saturday – November 21st, 2020

02:00 pm to 02:30 pm	Ultrasound in Labor: Why, how and When?
	Dr. Aly Youssef
	10 Minutes Questions/Answer Session
02:40 pm to 03:10 pm	Doppler in Obstetrics: a practical approach
	Dr. Aly Youssef
	10 Minutes Questions/Answer Session
03:20 pm to 04:00 pm	Gyne Ultrasound Step by Step
	Prof. Dr. Syed El Badawi
	10 Minutes Questions/Answer Session
04:10 pm to 04:25 pm	TEA/COFFEE BREAK
04:25 pm to 05:10 pm	Tips and Tricks in Gyne Ultrasound
	Dr. Mala Sibal
	10 Minutes Questions/Answer Session
05:20 pm to 06:00 pm	Torsion and D/D of Acute Pelvic Pain
	Dr. Mala Sibal
	10 Minutes Questions/Answer Session
06:10	Closed





Day 5: Sunday – November 22th, 2020

7:00 pm	**************************************
	Final wording from all speakers
06:45 pm to 7:00 pm	Evaluation Examination
	10 Minutes Questions/Answer Session
	Dr. Mala Sibal
06:00 pm to 06:45 pm	Interactive Session with the delegates (Cases discussion and Practice) -
	10 Minutes Questions/Answer Session
	Dr. Mala Sibal
05:25 pm to 06:00 pm	Evaluation of Adnexal Massess: Based on IOTA Guidelines
	10 Minutes Questions/Answer Session
	Dr. Aly Youssef
- 1.12 km se synykm	Gynecologist
04:40 pm to 05:15 pm	Lung Ultrasound in the Covid-19 Pandemic; A guide for Obstetrician and
04:25 pm to 04:40 pm	TEA/COFFEE BREAK
	10 Minutes Questions/Answer Session
, , , , , ,	Dr. Mala Sibal
03:35 pm to 04:15 pm	MyometerialPatholgies: Fibroids and Edenomyosis
	10 Minutes Questions/Answer Session
02.45 pili to 05.25 pili	Prof. Dr. Syed El Badawi
02:45 pm to 03:25 pm	Ultrasound in early pregnancy
	10 Minutes Questions/Answer Session
02:00 pm to 02:35 pm	Differential Diagnosis of a Thickened Endometerium Dr. Mala Sibal